Activitats

En aquest espai us presentem les activitas relacionades amb alguns dels curtmetratges esmentats. Cada curtmetratge compta amb una finestra on s'hi exposen les activitats proposades, tot i que també les trobem en format PDF al final de les pàgines corresponents. 
 
Els curts Yo tb tq, Dani Montes (2013); Incomunicació, Jordi Álvarez i Lladós (2007); Un somni visionari, Jean-Pierre Gauchi (2014) i Silenci, Sergi Rubió (2007) estan relacionats amb el llibre de Pere Calders, Cròniques de la veritat oculta, Barcelona: Edicions 62, 1979.
 
El videolit Terra baixa d'Àngel Guimerà, Carlos Sanz García (2013); El somni de Llúcia, Edén Serrano i Antonio Espinosa (2011) i On la terra abraça el mar, Josep Gutiérrez (2011) estan pensats perquè es treballin juntament amb l'obra teatral d'Àngel Guimerà, Terra baixa: drama en tres actes, Barcelona: Selecta-Catalònia, 1986, 8a ed.
 
I finalment, Mierio, Les Uso Matieri i Eric Meseta juntament amb T'estimi, Rubias de Saviela (2014) s'han escollit per treballar la llengua i la literatura occitana. Atès que el poema èpic Mireia, Frederic Mistral esdevé d'una dificultat massa elevada per l'etapa on se centra aquesta proposta s'ha cregut convenient fer un canvi, tot i que sense massa llunyania ni temporal ni espacial i optar per Josèp Romanilha, Contes de Provença, Martorell: Adesiara, maig 2010.